07 JunKonferera på ett helt hotell

Konferenser är populära och den gamla hederliga tiden där möten endast handlade om att sitta i en konferenslokal är sedan länge förbi. Konferensen är gemenskap, en teambuildande tid där kollegor blandar effektivitet med avkoppling, gärna med inslag av aktiviteter, god mat och mingel! Vad kan då passa än att huta ett helt hotell för din konferens? Låter dyrt tänker du, men det behöver det inte vara, faktum är att när man bokar konferens på Körunda och är fler än 51 personer och som bor i enkelrum så har ni nästa automatiskt hotellet för er själva. Är man fler kan man bo totalt 102 st när man delar rum.

Fantastisk konferens i naturen

Körunda ligger endast 30 minuter från Stockholm, de som bor söder om city tar sig enkelt och snabbt hit, inte mycket köer och man kan både åka bil och kollektivt. Parkering är gratis och man slipper sitta och köra runt flera varv vilket tenderar till att höra konferenser i Stockholm krångliga.

På Körunda tar man sig lättast med bil eller buss men sen är man omgiven av natur och kan koppla av och bara njuta av livet och konferensen så klart.

Ett hotell som har allt

På Körunda hittar man allt nära, i samma byggnad faktiskt. Hotellrum, konferenslokaler, restaurang och en härlig relaxavdelning med bubbelpool, ångbastu och sköna fåtöljer att man glider ner i. Kort och gott, för en härlig konferens Stockholm står Körunda högt upp över favoritplatserna.