10 MarParken Mora!

Att åka utomlands på semester för miljoner svenskar är det största eventet som äger rum under sommaren! För mig har detta alltid väckt blandade känslor.

För å ena sidan vet jag att det mörka och kalla vintern gör att man bara vill komma till sydligare bredgrader för att kunna unna sig sol och värme, å andra sidan den fantastiska sommaren i Sverige med de långa ljusa härliga dagarna och alla de vackra ställen som man kan komma till och njuta av den underbara svenska naturen gör att man vill inte missa den svenska sommaren heller.

Så vad ska man göra?

Jag menar att stanna i Sverige och utnyttja det oslagbara svenska naturen sommar tid är det bästa man kan göra. För som jag ser det så finns det bra med möjligheter att åka till ett annat land och söka solen under vintern.

Numera kan man se många tyskar och andra européer för den delen komma till Sverige under sommaren för att njuta av svensk sommar, och då kan man se att även de har kommit på att inget annat land kan slå Sverige vad gäller naturen, lugnet, skogen och det svenska undret!

Vi måste själva uppskatta detta och förstå att ett bättre alternativ säkerligen är det att stanna hemma i Sverige under sommaren och sticka utomlands när det blir mörkt och kallt i vinter. Ta och åk till Dalarna till exempel, varför inte till Siljansjön med allt det fantastiska runt om kring.

Ta in på Mora Parken och njut av den gemytliga miljön, de många aktiviteter som erbjuds och bara lev livet.